Хеджиране - Стратегия за намаляване на риска

0

Защо букмейкърите предлагат Кеш аут?

Една причина е че по този начин те могат да спестят пари. Например, ако изберете опцията Кеш аут и, като използваме примера по-горе, я използвате при 6 лева, а отбор 1 спечели, букмейкърът е спестил 14 лева.

Но по-важната причина тази опция да се предлага е понеже е популярна. Играчите обичат тя да е налична и е много по-вероятно да използват един сайт за залагане, в който се предлага Кеш аут.

Има ли бонуси при използване на Кеш аут за пръв път?

Някои букмейкъри ви предлагат бонуси при първо използване на опцията Кеш аут. За да разберете дали има такива, прочетете условията за използване на опцията Кеш аут. Обикновено не се предлага пълно връщане на заложените средства.

За какви спортни залози можете да използвате тази опция?

Обикновено в различните сайтове за залагане Кеш аут опцията се предлага за повечето от спортовете и мачовете, които се излъчват на живо. Но това до голяма степен зависи в кой сайт залагате. Почти винаги има Кеш аут опция за спортове като тенис, футбол, волейбол и баскетбол. Налична е при повечето най-висши лиги от различните държави, а в много случаи липсва при срещи от втора/трета дивизия.

Защо трябва да спрете залога си с Кеш аут?

Основните причини за използване на тази опция са две:

  1. Срещите вървят зле – ако това е така, тогава спирането на залога ограничава загубите ви. Ако видите, че срещите не се развиват по най-добрия начин, тогава можете да спрете залога, да получите част от заложената сума и да ограничите загубата си, вместо да загубите целия залог.
  2. Познали сте почти всички срещи правилно и очаквате резултата само от една игра – има ситуации, при които сте познали всички срещи и очаквате резултата само от още една, за да спечелите голямата печалба. Но често се случва точно последната среща да ви провали. Ако това се случи, тогава пропускате вероятността да вземете добри пари и губите залозите си. Ала в този случай отново можете да се спасите с Кеш аут опцията.

Публикуване на коментар

0Коментари
Публикуване на коментар (0)