Равенство няма залог / Draw No Bet

0
Какво означава Равенство Няма Залог (Draw No Bet)?

Равенство Няма Залог (Draw No Bet) е вид залог, при който се елиминира равенството. Когато заложите DNB, ако мачът завърши с равенство, залогът се счита за невалиден и сумата ви се връща. Това ефективно превръща всяко спортно събитие с три възможни изхода, на събитие само с два.

Казано по -просто, този тип залог ви дава печалба в случай на равенство за отбора, на който сте направили залог. С други думи, в случай на равенство, парите ви ще бъдат възстановени. От друга страна, ако вашият отбор спечели, вие също печелите залога си.

Система за залагане на Равенство Няма Залог - Съвети и Трикове за Победа

При Draw No bet се откриват чудесни възможности за печалби, ако приложите определени стратегии и системи за залагане. Рискът също е нисък поради факта, че залогът се връща в случай на равенство, както разяснихме по-рано в статията. Нека да разгледаме няколко съвета и най-добрите похвати, когато се използва равенство няма залог.

По време на трудни и оспорвани мачове

Ветераните предпочитат да използват DNB за да направят своеобразна "застраховка" при такива събития. Подкрепяйки даден отбор за победител, но знаейки че събитието ще бъде трудно , по този начин играчите минимализират риска в случай на равенство.

DNB в Права колонка

Обичате акумулаторните залози, но редовно ви дъни по един мач? Равенство няма залог е перфектен избор за множествен залог, тъй като даже някое от събитията във фиша да завърши на равно - тази селекция във фиша ще бъде маркирана като войд, но остатъка от колонката ще бъде изплатена.

Сравняване на коефициентите

Както винаги си струва да се провери кой сайт за залози предлага най-високите коефициенти. И тук е още по-важно да намерите кой ви дава най-добра възвращаемост - особено като знаем, че при тази опция за залагане, коефициентите са по-ниски в сравнение с пазара за победител на мача. 

Примери за Draw No Bet в Спортните Залози

Нека да разгледаме мач от Шампионската лига на УЕФА. За този пример ще вземем събитие от третия квалификационен кръг на турнира, където Лудогорец играе срещу отбора на Олимпиакос. Коефициентите за 1X2 са следните:

    Олимпиакос @1.70
    Равенство @3.60
    Лудогорец @5.00

За сравнение коефициентите за равенство няма залог са:

    Олимпиакос @1.30
    Лудогорец @4.00

В този пример поставянето на залог от 100 лева на Лудогорец да победи, ще ви спечели 300лв. В случай че мачът завърши с равен резултат, то вашият залог от 100 лева ще бъде възстановен. Ако Олимпиакос спечели обаче, вие ще загубите сумата от залога си.

Най-популярни спортове за пазар "Равен Няма Залог

Както и сами се досещате, букмейкърите не могат да предложат този пазар за всички спортове, тъй като равенството не е възможно при много от тях. Най-популярните спортове, на които може да заложите Равен Няма Залог са Футбол и Хокей. Ето и списък със спортовете, които могат да завършат с равенство и където може да се приложи такъв залог:

✅️    Футбол
✅️    Хокей на лед
✅️    Крикет
✅️    Шах
✅️    Бокс
✅️    Ръгби
✅️    Футзал
✅️    Американски футбол

Имайте предвид, че при някои от тези спортове има определени правила. Например при футболните мачове, пазарът Равен Няма Залог важи само за редовното игрово време. Ако мачът отиде в продължения, не зависимост от крайния резултат, вашият залог ще се отнася само за първите 90 минути игра. По същият начин стоят нещата и при хокея на лед, където равенство в редовното време е доста срещан развой.

Заключение

В днешно време, с цел да предложат на играчите най-доброто, букмейкърите предлагат огромен набор от пазари. Един от тези пазари е Draw No Bet, който всъщност увеличава шансовете ви за печалба, тъй като той елиминира риска за вашият залог при равенство. Равенство Няма Залог е особено популярен пазар за залагане, когато става въпрос за футболни залози. Много хора се радват да поставят тези видове залози като единични или да ги комбинират в акумулатори поради по-ниския риск. Към този момент вече трябва да знаете какво означава DNB. Спокойно можете да започнете да го включвате в селекциите си, защото кой може да устои на нискорисковите залози?

Публикуване на коментар

0Коментари
Публикуване на коментар (0)