Букмейкъри

Препоръчани букмейкъри 


Основният букмейкър, който препоръчваме за използване на абонаментите е bet365 поради причината, че предлагат най-голяма разновидност от първенства и пазари. Основния проблем на bet365, е че много бързо ще ви лимитират.


Един от основните букмейкъри, които препоръчваме като алтернатива на “бета” е betano. Бетано е букмейкър на няколко години, но бързо изгради име в сферата. Конкретно в България има лиценз от началото на 2022г. като от опита, който имаме залагайки в него, можем да твърдим, че най – много от нашите залози ги има именно там. Изключително богат на пазари и видове залози. Освен това този букмейкър често дава доста сериозни коефициенти и е лесен за игра, тъй като е направен изключително удобно.

Разбира се залозите могат да бъдат играни и в други букмейкъри като тези, които можем да предложим като изпробвани от нас и клиентите ни са: Winbet, Bwin, Efbet и Palmsbet. В тях е възможно да липсват някои от залозите, но се предполага, че над 90% ще бъдат налични.

Ако имате проблем с акаунта ви в bet365 решенията, които можем да ви предложим са да използвате акаунт на приятел или да му създадете такъв, ако няма. За помощ относно използването на чужд акаунт не се колебайте да се свържете с нас.


Друго решение е да играете залозите в Winbet, тъй като от алтернативните букмейкъри, той е най-интуитивният и безпроблемен като над 80% от залозите ни са налични в него. Често се случва коефициентите на някои от тях да са дори по-високи от тези в bet365. Лимитират сравнително бавно (4-5 месеца игра на стойностни залози). Залозите от абонаментите ни, които лиспват там (около 15-20%) често биват пускани на живо.


Относно bwin можем да кажем, че там също са налични над 90% от залозите в абонаментите ни. Букмейкърът разполага и с търсачка, което позволява по-бързото им намиране, но минусът им е, че Хендикапите са доста ограничени и често няма четвъртинките, които използваме понякога със залозите ни. Лимитират печеливши играчи сравнително бързо.


За efbet не можем да кажем много, освен че играейки нашите залози в него ще трябва да свикнете с това да ги търсите по лиги, защото няма търсачка. Често липсва опцията за четвърт хендикап, но не е голям проблем да се играят цели хендикапи (0.5, 1.0). Някои от залозите ни се пускат само на живо (тези с картони, например).


Нещата в Palmsbet стоят по същия начин като efbet, добавяйки още един минус, а именно това, че често те забавят поставянето на нашите залози с по 30 секунди, след което ги блокират и премахват.


Не препоръчваме 8888 букмейкъра, тъй като някои клиенти споделиха, че не им изплащат парите.


Други букмейкъри с лиценз за България са Sesame и Alphawin, за които знаем, че работят със същият провайдър като Winbet и 8888, което означава, че предлагат едни и същи събития, тоест над 95% от нашите залози са налични във всички тях. За съжаление все още нямаме повече информация за тях.


💡 Ако нямате приятел, който да ви сподели неговия акаунт в bet365, нямате приятел/роднина, който да ви предостави акаунт за залагане, то използването на алтернативните букмейкъри в комбинация е добра алтернатива, защото така ще разпределите банката си на няколко по-малки части и това ще е предпоставка да забавите лимитирането си във всеки от тях.

💡 Препоръчваме ви дори и да имате акаунт в bet365 да разпределите банката си на части, добавяйки процент от нея в Winbet и betano, като поставяте част от залозите там.

В заключение ще споделим, че всички по горе споделени букмейкъри са европейски/меки, което означава, че лимитират печелившите играчи и играейки нашите залози е сигурно, че акаунтът ви ще бъде ограничен рано или късно (колкото е по-стар, толкова по-късно ще бъде ограничен).